Звернення до вчителів

Шановні колеги!

Вітаємо Вас на сторінці інформаційно-методичного порталу "Віртуальний методичний кабінет" Харківського ліцею № 107 Харківської міської ради Харківської області.

Віртуальний методичий кабінет ( ВМК)–це багатопланове інформаційне середовище, зорієнтоване на взаємодію адміністрації Харківського ліцею № 107 ХМР ХО, ліцейських методичних об'єднань та педагогічних працівників в умовах оновлення та розвитку методичної роботи в ліцеї, з метою підвищення ефективності методичної роботи та професійної компетентності педагогів. ВМК забезпечує максимальне полегшення доступу педагогічного колективу до інформаційних ресурсів, які повсякденно використовуються в освітньому процесі.

Запрошуємо до співпраці творчих активних колег.

середу, 20 вересня 2017 р.

Анкетування

На виконання листа Департаменту освіти від 29.08.2017№ 2334/02-20/17 «Про проведення регіональних моніторингових    досліджень якості  освіти в І півріччі 2017/2018 н.р.» провести відповідну роботу:
1.     Визначити рівень обізнаності вчителів та учнів із питань міжнародного дослідження якості освіти PISA в режимі on-line за посиланнями

Немає коментарів:

Дописати коментар