Звернення до вчителів

Шановні колеги!

Вітаємо Вас на сторінці інформаційно-методичного порталу "Віртуальний методичний кабінет" Харківського ліцею № 107 Харківської міської ради Харківської області.

Віртуальний методичий кабінет ( ВМК)–це багатопланове інформаційне середовище, зорієнтоване на взаємодію адміністрації Харківського ліцею № 107 ХМР ХО, ліцейських методичних об'єднань та педагогічних працівників в умовах оновлення та розвитку методичної роботи в ліцеї, з метою підвищення ефективності методичної роботи та професійної компетентності педагогів. ВМК забезпечує максимальне полегшення доступу педагогічного колективу до інформаційних ресурсів, які повсякденно використовуються в освітньому процесі.

Запрошуємо до співпраці творчих активних колег.

четвер, 1 лютого 2018 р.

До уваги вчителів.

Шановні колеги! Просимо Вас прийняти участь у анонімному опитуванні щодо подальшої трансформації системи післядипломної педагогічної освіти. Опитування проводиться з метою отримання інформації щодо ознайомлення працівників освіти з відповідними положеннями Закону України «Про освіту. Це опитування є складовою частиною науково-дослідної роботи кафедри креативної педагогіки і інтелектуальної власності Української інженерно-педагогічної академії. Його результати будуть використовуватися лише в узагальненому вигляді. Опитування можна пройти за посиланням
Для коректної роботи за наданим посиланням Вам необхідно мати аккаунт у Google.

З повагою,
завідувач кафедри креативної педагогіки 
і інтелектуальної власності УІПА, 
д.пед.н., проф. В.Е.Лунячек

Немає коментарів:

Дописати коментар