Звернення до вчителів

Шановні колеги!

Вітаємо Вас на сторінці інформаційно-методичного порталу "Віртуальний методичний кабінет" Харківського ліцею № 107 Харківської міської ради Харківської області.

Віртуальний методичий кабінет ( ВМК)–це багатопланове інформаційне середовище, зорієнтоване на взаємодію адміністрації Харківського ліцею № 107 ХМР ХО, ліцейських методичних об'єднань та педагогічних працівників в умовах оновлення та розвитку методичної роботи в ліцеї, з метою підвищення ефективності методичної роботи та професійної компетентності педагогів. ВМК забезпечує максимальне полегшення доступу педагогічного колективу до інформаційних ресурсів, які повсякденно використовуються в освітньому процесі.

Запрошуємо до співпраці творчих активних колег.

вівторок, 1 лютого 2022 р.

Запрошуємо на Міжнародний форум "Трансформації в освіті: виклики і перспективи"

 3 лютого 2022 року видавництво «Ранок» разом з Університетом менеджменту освіти Національної академії педагогічних наук України проводить Міжнародний форум «Трансформації в освіті: виклики і перспективи».

Основна мета форуму ― надати вчителям та керівникам закладів загальної середньої освіти кваліфіковану допомогу в успішній адаптації до важливого етапу втілення концепції НУШ у базовій ланці середньої школи. Особливо це стосується педагогів, яким наступного року доведеться забезпечити реалізацію принципу наступності з напрацюваннями початкової ланки освіти.

Читати повністю

Реєстрація

Ознайомитись з темами для обговорення

Немає коментарів:

Дописати коментар